Slip-ons

A mai bejegyzésben egy kényelmes szettet szeretnék nektek megmutatni, amiben a feketét ötvöztem tavasziasabb színekkel – fehérrel és egy kis rózsaszínnel. A képeket a Duna parton fotóztuk. Egész nap gyönyörű napos volt az idő, de mire a fotózásra került sor, sajnos egyre inkább borult be az ég, de sikerült azért pár jó képet készítenünk.

In today’s post I’d like to show you a comfy look where I combined black with more springlike colours – white and some pink. We shot the pictures on the bank of the Danube. The weather was sunny and beautiful during the whole day but by the time I finished at work and met my boyfriend in the city, the clouds started to gather. Fortunately we managed to take some good pictures.

DSC06021_végleges2

Alapnak egy egyszerű fekete-fehér csíkos H&M Basic ruhát választottam, amit egy statement nyaklánccal és fekete dzsekivel kombináltam. Azért szeretem nagyon ezt a ruhát, mert kényelmes és rendkívül sok helyzetben hordható attól függően, hogy mivel párosítom.

The base of this outfit is a simple black and white striped H&M Basic dress. I dressed it up with a statement necklace and a black jacket. I like this dress very much because it is very comfortable and I can wear it in a lot of situations depending on the accessories I pair it with.

DSC06014_végleges

Az alap összeállítás elég komorra sikerült mind stílusát, mind a színeket tekintve, ezért döntöttem úgy, hogy világos színekkel teszem tavasziasabbá. A rózsaszínre esett a választásom, ez a táskában, cipőben és a sálban is visszaköszön.

I decided to add pink accessories in order to make this look fit better for a sunny spring day. You can find the colour in my shoes, scarf and bag.

Ez az összeállítás tökéletes egy munkanapra és utána egy esti laza csajos programra vagy akár randira is. Remélem nektek is tetszik a végeredmény!

This outfit is perfect for a workday if you don’t have to dress according to a very strict dresscode and you can wear it to a nightout with the girls or to a date with your boyfriend. I hope you like it as much as I do!

DSC06019_végleges

DSC06034_végleges

DSC06030_végleges

Jacket: H&M
Dress: H&M
Scarf: Stradivarius
Necklace: Bijou Brigitte
Bag: SheIn
Slip-ons: Stradivarius

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Slip-ons

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s