Vidéki hétvége

Az egész heti esőzések után nagy szerencsénk volt a mai nappal, délután csodásan sütött a nap. Kihasználtuk a jó időt, kirándultunk egy kicsit a környéken. Megtaláltuk ezt a gyönyörű fasort, ahol a képek készültek.

We were very lucky with today’s weather after all the raining we had during the last couple of days. We took advantage of the sunshine and went on a short trip in the neighbourhood of my hometown. We found a beautiful alley where we took some photos of my outfit.

DSC06348_végleges

Imádok a fővárosban élni, de néha jó kiszabadulni. Egy-egy vidéken töltött hétvége igazán feltölti az embert. Számomra nincs annál jobb, mint mikor a reggeli kávét a kertben kortyolgathatom el és érzem a tavasz friss illatát és az egyre erősödő napsugarakat a bőrömön. Az újévi fogadalmam erre az évre többek között az, hogy minél több ilyen spontán kirándulást tegyünk. 

I love living in the capital but it is good to get out of there sometimes. Spending a weekend at the countryside fills me up with a lot of energy. I love drinking my morning coffee sitting in our garden while I can feel the fresh scent of spring and the warming rays of the sun. 

És hogy a divat vizeire is evezzünk, írnék egy kicsit a mai összeállításomról, aminek több darabját láthattátok már korábbi bejegyzésekben. Az újdonság ez az egyszerű sötétkék ruha, amit a Pull&Bear leárazásán szereztem be nemrég. Ezek a típusú ruhák nagyon praktikusak, különösen az olyan napokon, amikor tanácstalanul állunk a szekrény előtt, hogy ugyan mit is vegyünk fel? Rengeteg mindennel párosíthatók és nagyon kényelmesek. Én most egy sportcipővel, farmerdzsekivel és hátizsákkal párosítottam, ami tökéletes lezser hétvégi összeállítást eredményezett, de a kiegészítőket lecserélve ez a ruha tökéletes lehet egy péntek esti bulira is.

I’d also like to write a bit about this outfit. Most of the pieces you could already see in one of my previous posts. A new item is this simple blue dress that I recently bought at a sale in Pull&Bear. This type of dress comes in handy on those days when you stand in front of your wardrobe and have no idea what to wear. You can easily dress it up or down and it is very comfortable. I completed the outfit with a pair of sneakers, a jeans jacket and a backpack to get the perfect cozy weekend look. This dress with different accessories could be ideal for a Friday night out as well.

DSC06326_végleges

DSC06306_végleges

DSC06332_végleges

DSC06308_végleges

DSC06333_végleges

Farmerdzseki/Jacket: Bershka
Ruha/Dress: Pull&Bear
Nyaklánc/Necklace: Bijou Brigitte
Hátizsák/Backpack: Stradivarius
Cipő/Sneakers: Mango

Advertisements

4 thoughts on “Vidéki hétvége

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s