Virágtenger

A hétvégét ismét vidéken töltöttük. A vonatról hazafelé tartva megláttunk egy gyönyörűen virágzó mák földet, délután vissza is bicikliztünk és készítettünk pár fotót. 

We spent this weekend on the countryside. We saw this field with beautiful blooming flowers on our way home from the train station which I instantly fell in love with.We cycled back there and took some photos for today’s blog post. 

Egyszerű és kényelmes összeállítást választottam, aminek a középpontjában egy F&F ruha áll. A ruha különlegessége, hogy fűzős a nyakrésze. Már régóta szerettem volna egy ilyet. Ezek a “lace up” ruhadarabok nagyon divatosak most, találunk bőven body-kat, felsőket, ruhákat a kínálatban. Azt hiszem a ruha mintája és sötétebb színei is jól illenek a környezethez. 

I chose a simple and comfortable outfit. The central piece is a floral dress from F&F. The speciality of this dress is its lace up neckline. These lace up pieces are very popular nowadays, we can find bodies, dresses and shirts with this solution in the stores. I’ve been longing for a dress like this for quite a long time. I think the floral pattern of the dress harmonizes well with the background.

DSC06644

A napszemüvegem egy bohókásabb darab, amit szintén nemrég szereztem be. Eddig szinte alig hordtam napszemüveget, de idén próbálok ezen változtatni, hiszen kellemesebb érzés a szememnek is ha nem irritálja a nap, illetve nem is hunyorítok annyit, szóval talán nem lesz a homlokom tiszta ránc ilyen fiatalon. Rengeteg fazonú napszemüveget találunk, amik közül könnyen ki tudjuk választani azt, ami nekünk a legjobban áll.

I recently bought this pair of sunglasses as well. I haven’t worn sunglasses too often but I’m trying to change this habit this year since it is good both for my eyes and my forehead if I wear them. I don’t want my forehead to be full of wrinkles when I’m this young. Luckily we can find many sunglasses in the stores, all of them are different styles so we can easily find the one that fits our personality and face the best.

DSC06652

A cipőm egy egyszerű fehér espadrilles amit már láthattatok egy korábbi bejegyzésben. Ami még megjelenik pár képen az a farmerdzsekim, mivel jó idő volt, így a derekamra kötve láthatjátok. És ugyan a virágtenger közepén az ember nem nagyon visel táskát, mert hát minek, azért megmutatom azt is, hogy én milyen táskával képzelem el ezt az összeállítást. 

I wear a pair of white espadrilles which you could already see in a previous post. Another item that I’m wearing in the photos is my favourite denim jacket. Since the weather was quite good, I tied it around my waist. Even though you wouldn’t normally need a bag wandering around in a field of flowers, I wanted to show you what kind of bag I would add to this outfit if I’d wear it on a regular weekday in the city.

DSC06663

DSC06691

DSC06654

DSC06677

Farmer dzseki/Denim jacket: Bershka
Ruha/Lace up dress: F&F
Napszemüveg/Sunglasses: Stradivarius
Karkötő/Bracelet: H&M
Táska/Bag: H&M
Fehér espadrilles/shoes: H&M

Photo credit goes to Lilla Susovits Photography – A képek számítógépen való feldolgozását én végeztem.

Köszönöm, hogy benéztél, írd meg mit gondolsz erről a szettről és várlak vissza!

Thank you for stopping by, let me know what you think of this look and stay tuned!

Advertisements

10 thoughts on “Virágtenger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s