Erdei séta

A mai bejegyzés képeit erdőben fotóztuk. Látni fogjátok, hogy az összeállítás maga nem éppen alkalmas túrázásra, de a színei miatt én egy ilyen környezetet álmodtam meg hozzá.

We shot the pictures for today’s post in the forest. You’ll see that the outfit itself is far from suitable for such a trip but I dreamed about having this as a background mainly because of the colours I used.

jeans-short-blouse-striped-poncho-sunglasses

Ahogy beköszönt a nyár, előkerülnek a falatnyi farmer shortok a szekrényünkből, én is ezt választottam az outfit alapjául. Az enyém egy enyhén szaggatott darab. Ehhez egy egyszerű fehér inget és egy poncsót vettem fel. Az utóbbit nagyon praktikus darabnak tartom, tökéletes a még hidegebb nyári estékre. A csíkos minta pedig örök klasszikusnak számít.

When the first days of summer are here, we tend to pick shorter and shorter jeans. I chose a pair of denim shorts as a central piece for the outfit. This one is a slightly ripped pair. I combined it with a simple white shirt and a poncho. The latter is a very practical garment, it is perfect for colder summer nights.

blouse-sleeveless-poncho-short-striped-poncho

striped-poncho-jeans-short-earrings-brown

A kiegészítők terén most visszafogottabb voltam, egy feltűnőbb fülbevalót viselek, illetve a már egy korábbi posztban is megjelenő kerek napszemüveget.

When it comes to the accessories, I tried not to go too far. I’m wearing a pair of statement earrings and my sunglasses that you could already see in a previous post

brown-gold-statement-necklace

sunglasses-blouse-short-striped-poncho

Egy egészen magas sarkú barna szandál van rajtam, ami – ugyan biztosan nehéz elhinni – kényelmesebb, mint amilyennek ránézésre tűnik. Ezt a sarokfazont én csak ajánlani tudom, mert egyszerre magasít is, ugyanakkor egészen stabil, így akár a hétköznapok során is kényelmes viselet lehet.

I’m wearing high-heeled sandals that are much more comfortable than they seem. I can only recommend this type of heels, they make me feel fairly stable even when I wear super high heels. They can be perfect even for busier weekdays. 

brown-sandal-high-heels

brown-sandal-blouse-jeans-short-poncho-outfit

Poncsó/Poncho: Pull&Bear
Fehér ujjatlan ing/White sleeveless shirt: NewYorker
Farmer short/Denim short: Pull&Bear
Fülbevaló/Earrings: Mango
Napszemüveg/Sunglasses: Stradivarius
Szandál/Sandals: cipofalva.hu

Köszönöm, hogy benéztél, írd meg mit gondolsz erről a szettről és várlak vissza!

Thank you for stopping by, let me know what you think of this look and stay tuned!

Advertisements

6 thoughts on “Erdei séta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s