Osztálytalálkozó

10 évvel ezelőtt ballagtunk el az általános iskolából, a hétvégén volt az osztálytalálkozónk. Hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt, sokszor gondolok aggódva arra, hogy szinte észrevétlenül szaladnak el a napok-hetek-hónapok-évek.
Ma egy olyan szettet szeretnék nektek megmutatni, ami tökéletes lehet egy ilyen különleges alkalomra. Én csaltam egy kicsit és végül a fotózás után lapos talpú szandálra váltottam, de a magassarkú teszi az egészet igazán elegánssá.

We finished primary school 10 years ago so we had a reunion last weekend. I can hardly believe that so many years have passed already, I’m often worried when I think about the fact how quickly days-weeks-months-years pass by.
Today I’d like to show you an outfit that could be perfect for such a special occasion. I cheated a bit and after we shot the photos I changed my shoes to a pair of flat sandals but it is the heels that make the whole outfit more elegant.

DSC06916

Az összeállítás alapja egy különleges szabású fehér szoknya. Gyakran olvashatjuk a divatmagazinokban, főleg nyáron, hogy a fehér az új fekete, amivel én teljes mértékben egyetértek. Ugyan nagyon kényesek a fehér ruhák, a legkisebb kosz is meglátszik rajtuk, mégis érdemes beruházni pár darabra, hiszen rengeteg üde nyári színnel kombinálhatók. Egy fehér ruha például tökéletes azokra a forró nyári napokra, mikor tanácstalanul állunk a szekrény előtt és azon gondolkodunk, hogy mi lenne a legcsinosabb, de még magunkon elviselhető öltözet. Különösen jól mutat a fehér szín a lebarnult bőrünkön.

The central piece of the outfit is a special cut white skirt. We can read it a lot in different fashion magazines especially during the summer that white is the new black – I totally agree with that. Although white clothes are very sensitive, they get dirty very quickly if we don’t pay attention, it is worth to invest in some pieces since we can combine them with a lot of bright summer colours. A white dress is perfect for those hot summer days when we stand in front of our wardrobe and have no idea what to wear. It looks great on our tanned skin.

DSC06918

DSC06901

DSC06888

DSC06898

Én most a mentát választottam, illetve a táskával finoman belecsempésztem az outfit-be a szivárvány szinte összes színét. A másik nagy szerelem ebben az összeállításban a cipő, ami igazán különleges mind színeit, mind mintáját tekintve.

I chose mint this time but I also added many more colours as you can see on the bag. My other favourite item in this outfit are the shoes which I think are very special with these colours and this pattern. 

DSC06895

DSC06911

DSC06913

Szoknya/Skirt: Stradivarius
Ujjatlan blúz/Sleeveless blouse: Mango Outlet
Nyaklán/Necklace: Bijou Brigitte
Cipő/Shoes: Mango
Táska/Bag: Parfois
Napszemüveg/Sunglasses: Parfois

Köszönöm, hogy benéztél, írd meg mit gondolsz erről a szettről és várlak vissza!

Thank you for stopping by, let me know what you think of this look and stay tuned!

 <a href=”http://www.bloglovin.com/blog/16337375/?claim=tz5cbxrunsy”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertisements

8 thoughts on “Osztálytalálkozó

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s