Little white dress

Az ikonikus kis fekete ruhát ilyenkor felváltja a “kis fehér”, ami elengedhetetlen része a ruhatárunknak a forró nyári napokon. Tökéletesen mutat a napbarnított bőrön, illetve fazonjától függően hordható egy-egy nyári program, nyaralás során, de akár a munkahelyen is tökéletes viselet lehet. Pinterestről összegyűjtöttem pár inspiráló fotót, illetve megmutatom azt is, hogy én hogy viselem a saját kis fehér ruhám.

We all know how the little black dress is an essential part of every woman’s wardrobe. This changes a bit during the summer since we couldn’t bear the heat in a black dress. That’s when the little white dress comes into the picture and offers a great alternative. It looks great on bronzed skin and we can wear it on a lot of different occasions: to summer events, on our holiday or even to work. I gathered some inspirational photos from Pinterest that you can see below and I’d also like to show you how I wear my little white dress.

Inspiration

Nagy előnye a fehér ruhának, hogy semleges színénél fogva rengeteg mindennel viselhető és kifejezetten jól mutat egy-egy élénkebb színű kiegészítővel. Én most egy kissé átlátszó mintás kimonót választottam. A nyáron nagyon divatosnak számít a kimonó, rengeteg színben és fazonban megtalálhatjuk a boltokban. Érdemes beruházni egyre, rengeteg szettet tudunk vele kiegészíteni, viselhetjük hűvösebb nyári estéken egy nyári ruha vagy farmer-póló összeállítás fölött, de tökéletes csak úgy felkapni a bikini fölé a strandon is, ha épp lángosozni támad kedvünk. 

A great advantage of this white dress is its neutral colour that offers the freedom to wear it in many different ways, it looks great combined with vivid colours. I’m wearing a slightly transparent kimono on the photos. Kimonos are in this season, we can find them in a lot of different styles and colours in the stores. We can wear it in a lot of different ways – with a jeans-t-shirt combination or with our swimsuit on the beach. 

DSC06944F

Ez egy látszólag egyszerű fehér nyári ruha, de ha az ember megnézi hátulról, meglátja a horgolt részletet, ami az egészet különlegessé teszi. 

When you first take a look at this dress, it looks very simple. It is the embroidered back that makes it special. 

DSC06964F

DSC06956F

A kiegészítők terén törekedtem az egyszerűségre, egy fémes hatású szandált és színben passzoló hosszú nyakláncot választottam. Nagyon jól tudna mutatni magassarkúval is, de én most a kényelmet helyeztem előtérbe.

I tried to choose simple accessories, I’m wearing a pair of metallic sandals and a longer necklace. The outfit would look great also with high heels but I went for something more comfortable this time.

DSC06974F2

DSC06986F

A bohókás hatást próbáltam erősíteni ezzel a rojtos táskával, ami szerintem nagyon jól feldobja az egész outfitet.

I tried to make it a bit more playful by adding this fringy bag that fits the outfit perfectly.

DSC07010F

DSC06998F

DSC06989F

Fehér ruha/White dress: H&M
Kimonó/Kimono: SheIn
Nyaklánc/Necklace: H&M
Napszemüveg/Sunglasses: Stradivarius
Táska/Bag: H&M
Szandál/Sandals: Stradivarius

Köszönöm, hogy benéztél, írd meg mit gondolsz erről a szettről és várlak vissza!

Thank you for stopping by, let me know what you think of this look and stay tuned!

9 thoughts on “Little white dress

Leave a comment