Rövidnadrág stílusosan – 1. rész

Először is elnézést szeretnék kérni, amiért az utóbbi időnem nem jelentkeztem új bejegyzésekkel. Rengeteg dolog történt velem az elmúlt bő egy hónapban, ami miatt nem tudtam a blogba elég munkát és energiát fektetni, de most, hogy minden kezd visszatérni a rendes kerékvágásba, én is kezdek visszatalálni az alkotó énemhez. Még nagyon sok ötletem van, amiket szeretnék a közeljövőben megvalósítani. Remélem továbbra is velem tartotok!

First I’d like to apologize that I did not post anything recently. A lot of things happened to me during the last months which did not allow me to put the necessary amount of work and energy into the blog. Finally everything started to get back to normal, I’m starting to find my creative self again. I have a lot of ideas for the blog which I’d like to work on in the future. I hope you’ll stay with me!

A mai illetve a következő bejegyzés központi darabja a rövidnadrág (angolul short) lesz. Ez az a darab, ami nélkül nem tudnánk a nyarat elképzelni, érdemes beruházni rá, hiszen a közeljövőben nem fog kimenni a divatból. Kettő eltérő szabású és stílusú nadrágot választottam és stylingoltam a két bejegyzéshez. Az első egy lazább és hosszabb fazonú, színesebb nadrág, ami nemcsak a mindennapokra tökéletes választás, hanem olyan alkalmakra is, mikor csinosan kell valahol megjelennünk, de kint tombol a hőség. 

The central piece of this and my next post are shorts which we could not live without during the summer. Shorts are something you can invest in since I don’t think they’ll ever go out of style. I chose two shorts with different style for the two posts. I’d like to show you how I styled them. The first pair of shorts is a longer one with looser fit and it is quite colourful. This could be the perfect choice if you need to dress up nicely for an occasion but the weather is really hot.

DSC07217F

DSC07235F

Mivel a nadrág maga elég színes, így az összeállítás többi darabjánál az egyszerűségre és letisztultságra törekedtem, a fehér és nude színek dominálnak. 

Since the shorts themselves are quite colourful, I combined them with simple white and nude pieces.

DSC07170F

DSC07238F2

DSC07179F

DSC07178F

A rojtos táskámmal már találkozhattatok egy korábbi bejegyzésben. Én nagyon szeretem mert függetlenül attól, hogy mit viselek, az egész megjelenésemet izgalmasabbá és bohókásabbá teszi. Ha pedig hidegebbre fordulna az idő, csak felkapom a farmerdzsekim, ami tökéletesen passzol az összeállításhoz.  

You could already see my fringe bag in a previous post. I like it very much since it makes an outfit more special and exciting. In case the weather gets colder, I just grab my must-have piece – a denim jacket – and I’m ready to go.

DSC07183F2

DSC07191F

Rövidnadrág/Short: H&M
Fehér top/White top: H&M
Nyaklánc/Necklace: H&M
Cipő/Shoes: Asos
Napszemüveg/Sunglasses: Parfois
Táska/Bag: H&M
Farmerdzseki/Denim jacket: Bershka

Köszönöm, hogy benéztél, írd meg mit gondolsz erről a szettről és várlak vissza!

Thank you for stopping by, let me know what you think of this look and stay tuned!

Advertisements

One thought on “Rövidnadrág stílusosan – 1. rész

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s