Overál 2.0

Újdonság a bloggal kapcsolatban, hogy a mai nap útjára indítottam az Imeastyle Facebook oldalát. Kérlek lájkold, ha első kézből szeretnél értesülni arról, hogy új bejegyzés került fel, illetve kíváncsi vagy napi inspirációimra is. A logót köszönöm Susovits Lillának, akinek oldalát és munkáit itt éred el.

I have some exciting news in connection with the blog: today I created the Imeastyle Facebook page. Please follow me there by liking the page if you’d like to be among the first people who get to know that a new post is up on the blog or if you’re seeking daily inspiration. I’m very thankful for my brand new logo to my friend, Lilla Susovits. You can find more of her work on her Facebook page.

Egy korábbi bejegyzésemben már szerepelt overál, ami azóta is az egyik kedvencem.  Az egyetlen probléma vele az, hogy egy elegánsabb darab, így a hétköznapokban nem tudom annyira hasznosítani, amennyire szeretném. Leginkább ezért ruháztam be egy újra. Most különlegesebb kiegészítőkkel kombináltam ezt az egyszerű rózsaszín overált, de egy farmerdzsekivel és szolidabb ékszerekkel a rohanós hétköznapokra is tökéletes választás.

I already styled one of my favourite jumpsuits in a previous post. I’ve been loving that item since then but I realized that it is more on the dressy side and I cannot use it as much as I’d like to on a daily basis. That is the main reason why I ordered this pink jumpsuit. I combined it with more special accessories in this outfit but adding a denim jacket and little less accessories to it would make it perfect for a busy workday as well. 

dsc07334

Számomra ez egy tökéletes nyár végi outfit, hiszen a színei még a nyarat idézik, de a hosszúnadrágos overál, a blézer és a zártabb cipő mind jól beépíthető az őszi ruhatárunkba. 

For me this is the perfect end-of-summer outfit. The colours remind me of summer but the style of the jumpsuit, the length of the blazer and the loafers fit into my fall wardrobe really well.

dsc07409f

dsc07388f

dsc07337

A kiegészítők terén is a rózsaszíné a főszerep, illetve a virágmotívum is megjelenik a napszemüveg keretén illetve a cipőn is. 

I used mostly pink accessories in this outfit. The floral pattern which is one of my favourite also appears both on the sunglasses and on the shoes. 

dsc07360f

dsc07347f

dsc07371f

dsc07410f

dsc07405f

Overál / Jumpsuit: SheIn
Blézer / Blaizer: Stradivarius
Fülbevaló / Earrings: H&M
Gyűrű / Ring: H&M
Napszemüveg / Sunglasses: SheIn
Cipő / Shoes: Asos

Köszönöm, hogy benéztél, írd meg mit gondolsz erről a szettről és várlak vissza!

Thank you for stopping by, let me know what you think of this look and stay tuned!

Advertisements

4 thoughts on “Overál 2.0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s