Minimalizmus

A mai bejegyzésben arról szeretnék írni, hogy én honnan merítek inspirációt, ha éppen úgy érzem, kifogytam az ötletekből és azon kapom magam, hogy ugyanazokat a bevált összeállításokat választom napról napra. Ilyenkor fordulok a Pinterest-hez, ahol próbálok olyan inspirációs fotókat találni, amik közel állnak hozzám és a képen viselthez hasonló darabok már megtalálhatók a gardróbomban. Persze előfordul az is, hogy egy általam még ki nem próbált ruhadarab tetszik meg (ez történt akkor is, amikor ráakadtam a papucscipőre, amit a képeken is viselek). Ezáltal is tudok egy kis újdonságot csempészni a megjelenésembe.

In today’s post I’d like to write about how I find inspiration when I feel like I’m out of new ideas and I notice that I tend to wear the same outfits very often. When this happens, I start to search for inspirational photos on Pinterest. I prefer the ones that resemble my style and contain pieces I already own. Of course sometimes I fall in love with new things that I never tried before (the same happened when I encountered these pointed flat mules I’m wearing on the photos) and I feel the urge to try them.

Íme néhány Pinterest kép, ami a mai bejegyzés képeit inspirálta:

Here are some photos from Pinterest which inspired the look I created:

pinterest

Próbáltam beépíteni egy hangsúlyosabb központi darabot, ami ebben az esetben a cipő lett. Az outfit többi részében a minimalizmus volt a fő szempont. A fehér ing, a farmerdzseki illetve a lenge nyári nadrág mind olyan alapdarabok, amik egyszerűek, letisztultak és a legtöbbünk gardróbjában régóta ott lapulnak.

I tried to use a statement piece so I chose this silver pair of shoes. The rest of the outfit is quite minimalist. The white shirt, the denim jacket and the pair of striped summer trousers are basic items that are most probably already there in your wardrobe.

dsc07632f

dsc07637f

dsc07712f

dsc07600f

dsc07652f

dsc07645

A kiegészítők terén nem szerettem volna túlzásba esni, mindössze egy kis barna oldaltáskát és napszemüveget láthattok rajtam.

I didn’t want to go overboard with the accessories. I’m only wearing a smaller brown bag and a pair of aviator sunglasses.

dsc07716f

dsc07696f

dsc07603f

dsc07684f

Ez az outfit tökéletes a nyár végi még melegebb napokra. Egyszerű alapdarabok alkotják, mégis stílusos és jól összerakott.

This outfit is perfect for these warmer late summer days. Even if it consists of simple pieces, it looks very stylish and put-together.

Nadrág / Trousers: F&F
Fehér ing / White shirt: Stradivarius
Farmerdzseki / Denim jacket: H&M
Táska / Bag: H&M
Napszemüveg / Sunglasses: SheIn
Cipő / Shoes: Asos

Köszönöm, hogy benéztél, írd meg mit gondolsz erről a szettről és várlak vissza!

Thank you for stopping by, let me know what you think of this look and stay tuned!

Advertisements

5 thoughts on “Minimalizmus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s