A kedvenc téli pulcsim tavasziasítva

Így február végéhez közeledve a télből egyre inkább kifelé megyünk, talán épp ezért én azt érzem, hogy szeretném még a téli ruháim minél jobban kihasználni, hiszen már nem sokáig fogom tudni hordani őket. Míg a leghidegebb téli napokon szükségünk van a vastag téli kabátra és alatta a vastag kötött pulcsira, ahogy beköszönt a jobb idő, ez így együtt már túlságosan meleg lesz.

With the end of February quickly approaching, we can feel that this winter season is almost over. I think that’s what makes me feel like I want to get as much use out of my winter pieces these days as possible. The weather is turning better and better with each day so I won’t be needing my winter coats and chunky knits much longer.  

Ha Te, hozzám hasonlóan szeretnél várni még a téli pulcsijaid eldobozolásával, az én tapasztalatom az, hogy ezek a darabok nagyon jól tudnak helyettesíteni egy vékony felső-tavaszi kabát kombinációt. A kedvenc kötött pulcsid tökéletes viselet lehet  egy hétvégi kirándulásra, amikor a hőmérséklet már eléri a 10-15 fokot és nagyrészt a természetben vagytok. A mai összeállításomat is ez a gondolat inspirálta. Én ugyan nem vittem túlzásba a réteges öltözködést, ugyanakkor ez az outfit igény szerint bővíthető egy pólóval ami a pulcsi alá kerül és egy vastag kötött sállal, amit magadra teríthetsz, ha mégis hidegebbre fordulna az idő.

If you’re like me and you’d like to wait with putting away your knitted jumpers for next winter, my experience is that these pieces can substitute a combination of lighter sweater and coat really well. You favourite winter piece can be perfect for a lazy Saturday when the temperature is around 10-15 degrees and you’re mainly outside. This is what inspired today’s outfit. I didn’t add too many layers myself but of course you can finish off your look with adding more layers underneath the jumper and also wearing a knitted scarf in case the weather turns chillier. 

dsc08706f

dsc08686f

dsc08711f

dsc08705f

dsc08702f

dsc08682f

dsc08674f

dsc08680f

dsc08720f

Farmer / Jeans: H&M
Kötött pulóver / Knitted jumper: H&M
Karkötő / Bracelet: Stradivarius
Táska / Bag: Dune via Asos
Csizma / Boots: Mango

Köszönöm, hogy benéztél, írd meg mit gondolsz erről a szettről és várlak vissza!

Thank you for stopping by, let me know what you think of this look and stay tuned!

Advertisements

5 thoughts on “A kedvenc téli pulcsim tavasziasítva

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s