Balatoni nyár

Ma egy lezser nyári összeállítást hoztam nektek, ami tökéletes viselet a szaladgálós hétköznapokon. Bizonyára veletek is elő szokott fordulni, hogy álltok a szekrény előtt és ugyan az tele van pakolva ruhákkal, mégis úgy érzitek, hogy nincs mit felvennetek, semmiben sem érzitek igazán jól magatokat. Én az ilyen napokon nyúlok ehhez a szetthez, hiszen végtelenül egyszerű, kényelmes, ugyanakkor stílusos is.

Today I’m showing you a summer outfit which is perfect for the busy weekdays. I’m sure you all face the issue sometimes where you’re standing in front of your wardrobe which is full of clothes, yet you feel like you don’t have anything to wear or you don’t feel yourself good in anything. I wear outfits like this one on those days since they’re simple, comfy and yet stylish.

A felső, amit láthattok rajtam, a Manzara kínálatából van, érdemes szétnézni náluk, hiszen felsők terén is nagy a kínálatuk. Ezek az off-the-shoulder topok már egy ideje mindenhol ott vannak, én még csak most szereztem be az első darabokat és kezdtem el hordani őket. Az tetszik ebben a felsőben, hogy nagyon lenge és ugyan viszonylag zártnak tűnt első látásra, mégsem érzem azt, hogy túlságosan meleg, ami így az egyre közeledő nyár előtt jó jel. Egy sima világos farmerrel és szandállal kombináltam. Nagyon tetszenek ezek a fajta szandálok, pont elég magas a sarkuk ahhoz, hogy még kényelmesek legyenek a hétköznapokon is. Igyekszem kísérletezni a színekkel és ugyan a piros nem áll hozzám közel, ennek a bordós pirosas árnyalatú cipőnek nem tudtam ellenállni.

The top that I’m wearing is from Manzara. It’s worth to take a look at their shop since they have an amazing selection of tops. These off-the-shoulder tops are everywhere these days but I purchased my first one only recently. What I like about it is that it’s very flowy so it’s not too warm even on the hot summer days. I wore it with sandals and a pair of light-wash skinny jeans. I love these sandals, their heel height is ideal even for busier days. I try to be more brave when it comes to wearing color and even though I don’t usually wear red, I couldn’t resist this wine-colored pair. 

DSC08879

DSC08918

DSC08884

DSC08931

DSC08938

DSC08947

DSC08916

DSC08889

DSC08928

 Ez lenne a mai bejegyzés, remélem tetszett nektek, ha szeretnétek Ti is beszerezni ezt a felsőt, vagy más csinos új ruha után kutattok, nézzetek be a Manzara oldalára.

I hope that you liked today’s post, if you’d like to purchase this top or try to find a pretty new dress, check out the Manzara page.

Váll nélküli felső / Off-the-shoulder top: Manzara
Farmer / Jeans: Stradivarius
Szandál / Sandals: Zara
Táska / Bag: SheIn
Fülbevaló / Earrings: Mango
Napszemüveg / Sunglasses: Stradivarius

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s